کاوش موضوع فروکتوز
صفحه اصلی
فروکتوز
فروکتوز یا فروکتُز (به انگلیسی: Fructose) که از آن با نام قند میوه هم یاد میشود، از خانواده کربوهیدراتها است که در بسیاری از میوهها و گیاهان یافت میشود. از این ماده بهعنوان شیرینکننده در صنایع مختلف غذایی و دارویی استفاده میشود بهعنوان جایگزین ساکارز استفاده میشود. فرایند تولید شربت فروکتوز به این صورت میباشد که ابتدا نشاسته ذرت خالصسازی میشود و سپس با استفاده از آنزیمهای آمیلازی به دکستروز تبدیل میشود و نهایتاً با عبور دکستروز از ستونهای حاوی آنزیم گلوکز ایزومراز شربت فروکتوز تولید میشود که این شربت بر اساس درصد مونوساکارید فروکتوز به دو صورت ۴۲ و ۵۵ درصد عرضه میگردد.
High Fructose Corn Syrup = HFCS... بیشتر در ویکی پدیا